SERVICII BARBER DELUXE

Intretinere barba prin prosop la cald
Barba reprezinta un element extrem de important pentru fizicul unui barbat. Asa cum parul, unghiile si pielea tenului necesita atentie si ingrijire corespunzatoare si barba are nevoile sale de curatare si ingrijire. Daca esti printre barbatii care isi doresc sa afiseze un look modern, perfect ingrijit in fiecare zi, este timpul sa acorzi mai multa atentie barbii tale.


Pensat prin tehnica cu ata
Mentinerea sanatatii si a frumusetii naturale reprezinta un principiu esential al vietii moderne de calitate. Fiecare parte a corpului nostru joaca un rol important din acest punct de vedere. Asa cum acordam atentie sporita ritualului zilnic de ingrijire a pielii noastre, este necesar sa ne preocupam si de alte elemente importante precum barba in cazul barbatilor si sprancenele atat in cazul acestora cat si al femeilor.


Spalarea pe cap: Metoda speciala pentru a obtine la final o tunsoare PERFECTA!
Masam scalpul centimetru cu centimetru, cu blandete. Este un procedeu care iti ofera si tie o relaxare totala, dar ne ajuta si sa obtinem tunsoarea perfecta pe care ti-ai dorit-o atunci cand ai ales sa ajungi la noi in locatie. Folosim produse premium pentru a ne asigura ca beneficiezi de cea mai buna experienta.


Masca indepartare puncte negre
O piele sanatoasa are nevoie de suport din interior si acesta poate fi oferit prin alegerea unei alimentatii sanatoase. De asemenea, punctele negre si alte afectiuni ale pielii pot fi eliminate din exterior prin utilizarea unor creme si a unor masti profesionale care asigura rezultate de succes pe termen lung. Secretul consta in alegerea celor mai bune produse si utilizarea corecta a acestora in cadrul unei rutine de ingrijire zilnica sau saptamanala in functie de situatie.


Epilare nazala si pometi cu ceara
Eliminarea firelor de par din nas ajuta la o respiratie mult mai placuta,usoara si inalatura aspectul inestetic.Cu timpul,ceara are rolul de a diminua efectul cresterii excesive a firelor de par.


Tunsoarea perfecta pentru un adevarat gentleman
Aranjarea parului tau nu trebuie sa mai fie o incercare grea in viata ta si pentru aceasta, noi am creat un mediu placut in care sa iti doresti sa mergi periodic pentru a avea grija de aspectul tau fizic.