Despre
Barber Deluxe

In timpul unei calatorii in Amsterdam, impreuna cu asociatul meu actual, am experiementat un tratament unic la un barbershop autentic (frizeria de altadata), in care muzica clasica si mainile fine ale frizerilor priceputi s-au imbinat in cel mai bun tratament de ingrijire experimentat de noi.

Reintorsi in tara, ne-am gandit sa redam aceea experienta si barbatilor din Bucuresti. Mai ales barbatilor care presati de timp si stresati, doreau sa gaseasca un refugiu. Asadar am vrut sa redam calitatea clipelor de altadata dintr-un barbershop autentic chiar in Bucuresti.

3

Locatii
Bucuresti
20+

Barberi
Profesionisti
20+

Servicii
Frizerie
11000+

Clienti
Multumiti

Mai mult decat un barbershop!

Barbatii au nevoi specifice pe care trebuie sa le acopere in dorinta lor de dezvoltare continua.

Intr-o lume in care frumusetea a fost mult timp asociata doar cu femeile, la Barber Deluxe am creat atmosfera necesara evolutiei barbatilor! Dorim eliminarea prejudecatilor din domeniul esteticii si pentru aceasta am creat un loc in care si barbatii se pot simti bine in timp ce specialistii nostri au grija de aspectul lor fizic.

De ce Barber Deluxe

In ziua de astazi conceptul de Barbershop este una dintre cele mai cool idei clasice de socializare, unde un gentleman vine pentru o tunsoare extraordinara, un barbierit ca la carte si o conversatie relaxanta.

Frizeri cu experienta si calitati deosebite in arta barbieritului, care au facut cursuri old school te asteapta sa te asezi pe scaunele traditionale din piele italieneasca si sa intrii in perioada clasica a anilor 1920 in probabil cea mai buna frizerie din Bucuresti.

La Barber Deluxe te asteptam sa bem impreuna o cafea, fie un cognac, alaturi de un trabuc cubanez, in timp ce frizerul isi pregateste cu mare atentie briciul pentru a-ti oferi barbieritul perfect.

Lasa grijile si stresul cotidian si vino sa te relaxezi in paradisul mascunilitatii bucurestene. Conceptul nostru este mai mult decat un barbershop sau o frizerie, suntem un social club al gentlemenilor.
Fii unul de-al nostru!

Vrei sa afli mai multe despre BARBER DELUXE sau vrei sa te programezi?