PACHETE BARBER DELUXE

La Barber Shop Deluxe pentru orice serviciu ales beneficiezi gratuit de o evaluare din partea barberilor nostri profesionisti. Acestia se vor consulata cu tine pentru asigurarea celui mai bun rezultat in privinta aspectului cat si al stylingului, in functie de fizionomie si stil de viata, dar si pentru potentialele produse profesionale pe care este recomandat sa le folosesti pentru ingrijirea parului si a barbii tale.

BASIC
TREATMENT

MEDIUM
TREATMENT

LONG
TREATMENT

DELUXE
TREATMENT

SERVICII BARBER DELUXE

Epilat ceara zona cefei si a gatului 20 RON
Epilat ceara pometi 20 RON
Epilat ceara zona nazala si urechi 20 RON
Contur barba 20 RON
Pensat traditional/ata 30 RON
Aranjat pentru eveniment - Spalat, styling 30 RON
Tratament masca indepartare puncte negre
(elimina punctele negre, punctele de grasime, curata, hidrateaza si catifeleaza tenul)
40 RON
Tuns barba si contur, consiliere, styling 40 RON
Vopsit barba (vopsea, tratament pentru hidratarea firului de par si a tenului) 40 RON
Barbierit traditional cu prosop la cald, tratament pentru hidratarea tenului 50 RON
Ras capilar (prosop la cald, tratament pentru hidratarea scalpului) 60 RON
Tuns din foarfeca si masina, consiliere, styling 70 RON
Vopsit par (vopsea, tratament pentru hidratarea firului de par si a scalpului - Exclus coloristica) 70 RON

ALEGEREA CORECTA - BARBER DELUXE

Intretinerea barbii cu prosopul la cald

Barba reprezinta un element extrem de important pentru fizicul unui barbat. Asa cum parul, unghiile si pielea tenului necesita atentie si ingrijire corespunzatoare si barba are nevoile sale de curatare si ingrijire. Daca esti printre barbatii care isi doresc sa afiseze un look modern, perfect ingrijit in fiecare zi, este timpul sa acorzi mai multa atentie barbii tale.

Pensat prin tehnica cu ata

Mentinerea sanatatii si a frumusetii naturale reprezinta un principiu esential al vietii moderne de calitate. Fiecare parte a corpului nostru joaca un rol important din acest punct de vedere. Asa cum acordam atentie sporita ritualului zilnic de ingrijire a pielii noastre, este necesar sa ne preocupam si de alte elemente importante precum barba in cazul barbatilor si sprancenele atat in cazul acestora cat si al femeilor.

Spalarea pe cap: Metoda speciala pentru a obtine la final o tunsoare PERFECTA!

Masam scalpul centimetru cu centimetru, cu blandete. Este un procedeu care iti ofera si tie o relaxare totala, dar ne ajuta si sa obtinem tunsoarea perfecta pe care ti-ai dorit-o atunci cand ai ales sa ajungi la noi in locatie. Folosim produse premium pentru a ne asigura ca beneficiezi de cea mai buna experienta.

Masca indepartare puncte negre

O piele sanatoasa are nevoie de suport din interior si acesta poate fi oferit prin alegerea unei alimentatii sanatoase. De asemenea, punctele negre si alte afectiuni ale pielii pot fi eliminate din exterior prin utilizarea unor creme si a unor masti profesionale care asigura rezultate de succes pe termen lung. Secretul consta in alegerea celor mai bune produse si utilizarea corecta a acestora in cadrul unei rutine de ingrijire zilnica sau saptamanala in functie de situatie.

Epilare nazala si pometi cu ceara

Eliminarea firelor de par din nas ajuta la o respiratie mult mai placuta,usoara si inalatura aspectul inestetic.Cu timpul,ceara are rolul de a diminua efectul cresterii excesive a firelor de par.

Tunsoarea perfecta pentru un adevarat gentleman

Aranjarea parului tau nu trebuie sa mai fie o incercare grea in viata ta si pentru aceasta, noi am creat un mediu placut in care sa iti doresti sa mergi periodic pentru a avea grija de aspectul tau fizic.