Intretinerea barbii si pensat prin metoda cu ata - Barber-deluxe.ro
Masca impotriva punctelor negre
22 martie 2017
Avantajele folosirii produselor profesionale pentru par cu aspect mat
22 martie 2017
Vezi toate

Intretinerea barbii si pensat prin metoda cu ata

Mentinerea sanatatii si a frumusetii naturale reprezinta un principiu esential al vietii moderne de calitate. Fiecare parte a corpului nostru joaca un rol important din acest punct de vedere. Asa cum acordam atentie sporita ritualului zilnic de ingrijire a pielii noastre, este necesar sa ne preocupam si de alte elemente importante precum barba in cazul barbatilor si sprancenele atat in cazul acestora cat si al femeilor.

Ultima tendinta in domeniul pensarii la Barber Deluxe Bucuresti

Ultima tendinta in domeniul pensarii la Barber Deluxe Bucuresti

Traim intr-o societate moderna in care o atentie sporita este acordata modului in care aratam. In plus, frumusetea exterioara este reflexia clara a sanatatii interioare a corpului nostru. Atunci cand aratam bine si suntem energici debordam de fericire si implinire fizica si sufleteasca. Asadar, sa vedem care sunt princiiple moderne pe care trebuie sa le consideram pentru intretinerea adecvata a barbii si a sprancenelor noastre.

Principii moderne de intretinere a barbii pentru barbati interesati de aspectul lor fizic

In aceste timpuri moderne in care traim, nu doar femeile acorda atentie modului in care arata ci si barbatii. Acestia au de asemenea nevoie sa se simta ingriiti si in perfecta armonie cu mintea si corpul lor. In cazul acestora, barba si parul in general reprezinta aliati de nadejde pentru infatisarea pe care o afiseaza.

Intretinerea corespunzatoare a barbii poate fi considerata de multe ori o incercare serioasa. De ce? Intrucat si aceasta are nevoi specifice de curatare, hidratare si aranjare corespunzatoare pentru asigurarea unui look natural. Cresterea barbii reprezinta de cele mai multe ori o dovada clara a libertatii de exprimare stilistice in cazul barbatilor. In plus, mentinerea unui aspect ingrijit al acesteia reprezinta un angajament serios pentru barbatul modern aflat mereu pe fuga si cu un program extrem de incarcat.

A gasi timpul neceesar pentru ingrijire personala inseamna a ne acorda atentia pe care o meritam in fiecare zi. Barba nu poate avea singura grija de ea. Astfel, asa cum barbatii merg la tuns in mod regulat, acestia trebuie sa acorde o atentie sporita si ingrijirii barbii lor. Aceasta trebuie lasata sa creasca in mod natural insa trebuie sa fie si intretinuta corect in mod regulat. Toate aceste detalii asigura look-ul dorit barbatilor moderni din intreaga lume.

Pentru a putea oferi barbii o forma frumoasa este necesar ca aceasta sa fie lasata sa creasca in mod natural. Acest lucru este valabil chiar si atunci cand barbatii doresc un astfel de look pentru o perioada scurta de timp. Atunci cand aceasta ajunge la dimensiunea corespunzatoare, poate fi aranjata frumos prin utilizarea produselor profesionale. Nu este recomandat ca barba sa fie tunsa prea devreme sau prea des pentru a nu interfera cu procesul de crestere naturala a acesteia.

In plus, o data ce aceasta a ajuns la dimensiunea dorita, este timpul ca stilistii sa intervina pentru a-i conferi o forma frumoasa si un styling adecvat. Nu este considerata frumoasa o barba neuniforma sau una care confera un aspect neingrijit barbatului care o poseda. Este important ca barbatii sa isi spele in mod regulat barba cu produse profesionale, de calitate pentru a asigura curatarea corespunzatoare a acesteia. In plus, taierea acesteia in mod regulat este de asemenea necesara si benefica pentru asigurarea unui aspect ingrijit. Utilizarea produselor speciale pentru barba reprezinta un principiu esential pe care barbatii trebuie sa il aiba in vedere. O scurta vizita la un salon profesional va poate ajuta din acest punct de vedere. Specialistii de acolo va vor oferi posibilitatea de a stabili un program personalizat de ingrijire a barbii astfel incat sa afisati mereu un look natural, frumos si sanatos.

 

Ultima tendinta in domeniul pensarii: utilizarea atei pentru efecte de lunga durata

Pensarea sprancenelor reprezinta un ritual de ingrijire periodica care trebuie luat in considerare atat de femei cat si de barbati. In ceea ce priveste metodele moderne prin care pensarea corespunzatoare a acestora poate fi efectuata, metoda utilizarii atei reprezinta o alternativa de top.

Care sunt beneficiile acestei metode? In primul rand, aceasta va scapa de ritualul smulgerii firelor de par crescute aleatoriu. Astfel, nu veti mai avea de a face cu efectul nedorit al firelor crescute sub piele. De asemenea, nu veti mai intalni acele fire mici care nu pot fi smulse corespunzator si care afeceteaza look-ul la care ati lucrat atat de mult.

Pensarea sprancenelor prin metoda cu ata asigura smulgerea parului de la radacina ceea ce confera un aspect natural zonei respective a fetei. In plus, scopul pensarii eficiente este intotdeauna acela de a asigura rezultate bune pe termen lung. Aceasta metoda, prin utilizare regulata, duce la scaderea nivelului de crestere a firelor din cadrul sprancenelor. Astfe, veti vizita salonul profesional mai rar, beneficiind de rezultate notabile pe termen lung.

Aceasta metoda de pensare a devenit extrem de populara in cadrul saloanelor profesionale de top. Procedeul prin care se realizeaza este unul simplu si eficient. Un simplu fir de ata este infasurat pe degete de mai multe ori in vederea crearii unui lasou de dimensiuni mici. Acesta din urma ajuta la smulgerea firelor nedorite din jurul sprancenelor direct de la radacina.

Acest procedeu asigura promptitudine sporita epilatului astfel incat veti petrece mai putin timp in salon si va veti simti revogorate in urma fiecarei sedinte. In plus, o linie clara, dreapta si corecta a sprancenelor poate fi obtinuta prin intermediul acestei metode.

In concluzie, inceputul acestui nou an reprezinta ocazia perfecta pentru fiecare intre noi de a ne ingriji mai mult. Putem obtine rezultate mai bune prin intermediul metodelor moderne de epilare, pensare si ingrijire a podoabei capilare sau a barbii in mod adecvat.

Comments are closed.

Vreau programare
Doresti sa faci o programare?
Buna ziua,
Cum va putem ajuta?
Call Now Button